HRI_4808

ONS PEDAGOGISCH
PROJECT

MISSIE

Het pedagogisch project van onze school is ingebed in het project van de katholieke dialoogschool. Op onze school verwelkomen we gastvrij iedereen, van welke levensbeschouwelijke of religieuze achtergrond ook.

In ons centrum leven heel wat verschillende mensen samen, net als in de maatschappij. We vinden het belangrijk dat iedereen elkaar waardeert. Respect is dan ook heel belangrijk in ons centrum. De leerkrachten gaan warm en respectvol om met de leerlingen en verwachten dat ook van onze leerlingen. We zijn ons bewust van de unieke waarde van elke jongere en elke medewerker.

We gaan voor kwaliteit in al onze processen. We willen ons onderscheiden door innoverend onderwijs dat bouwt op de kracht van traditie. Hierbij gaan we voor relatiekwaliteit in al onze contacten.

We zijn ook bruggenbouwers. Dit houdt in dat we alle kansen om samen te werken met collega’s, ouders, andere scholen en werkveld aangrijpen. Dit onder het motto van synergie: 1 + 1 = 3. Hierbij staan we open voor nieuwe uitdagingen en onverwachte kansen. Synergie is bij ons de motor voor innovatie.

STUDIEAANBOD

2

2DE GRAAD

Ontdek onze studierichtingen in de 2de graad!

3

3DE GRAAD

Benieuwd naar ons studieaanbod in de 3de graad?

Wil je je graag inschrijven in ons CLW?